Top quality exact replica watches with free shipping worldwide and world class customer service.

 • Uw opstellingen zijn helemaal verkeerd. Mijn Stratego spel heeft de maarschalk met een cijfer "1" en niet "10"

  U moet een kopie van de oudere versie van Stratego, verkocht door Hasbro. In deze versie (gebruikt in de eerste 37jaar) had de Maarschalk het nummer 1, de generaal het nummer 2, etc...

 • Waarom heeft Jumbo/Hasbro de nummering veranderd?

  Uw gissing is zo goed als de mijne. Het enige wat ik kan bedenken is dat men moet gedacht hebben de intelligentie van de hedendaagse "kinderen" niet kon begrijpen dat een "lagere" nummer een "hogere" getal betekent.

 • Wat zijn de regels voor de Spion? Kan hij even welk stuk doden, waaronder bv. een verkenner?

  Het verbaast me echt dat ik deze vraag zo vaak ontvang. Dit omdat de regels (voor mij) zeer duidelijk zijn! Als eender welk stuk een spion aanvalt, dan sneuvelt de spion. Die spion kan enkel de vlag en de maarschalk verslaag als hij zelf ook de aanval inzet. Als de maarschalk de spion aanvalt, dan sneuvelt de spion.

 • Weet je waar ik een goed Stratego spel kan downloaden.

  Ik ben alleen op de hoogte van de twee commerciële Stratego spellen - het 1990 Accolade Stratego-spel en het 1999 Stratego spel door Hasbro. Ik heb geen idee waar je het kan downloaden en ik raad het ook af.

 • Ik ben op zoek naar een site waar ik kan Stratego spelen tegen anderen?

  Tot een tijd terug kon je Stratego online spelen op de MSN Gaming Zone, (in de veronderstelling dat je een kopie van de in 1999 Stratego PC-spel, door Hasbro).

  Maar het is beter om te surfen naar www.stratego.com. Hier vind je de officiële huidige versie. Er zijn ook versies voor iPad en Facebook.

  Quick arena op stratego.com

  Andere sites kun je vinden op de links-pagina, maar deze zijn van veel mindere kwaliteit.

 • Ik heb een originele bordspel Stratego, maar ik 1 stuk verloren. Weet je waar ik een vervangend stuk kan kopen?

  Ik heb geen idee of dit mogelijk is. Waarschijnlijk niet.

 • Hoe zit het met de verkenner? Kan deze bewegen en aanvallen over grote afstand in dezelfde beurt of toch niet?

  Ik begrijp dat het verwarrend is. De reden hiervoor is dat er twee versies van regels zijn. In sommige versies kan verkenner enkel een stuk aanvallen dat naast hem staat. Dus stukken verder dan 2 vakken kan hij niet aanvallen. Maar in andere regels kan dit wel.

 • Heb je gehoord van deze truc/tip? Als het jouw beurt is, plaatst u uw hand op een bom, alsof je hem zou gaan verplaatsen. Dus doen alsof. Je tegenstander moet denken ... "Dat stuk is geen bom ... hij dacht het te verplaatsen ... maar, natuurlijk, het is toch een bom. KABOOM!

  Ja, verschilende mensen vertelden me over deze "truc". De waarheid is dat ervaren spelers er niet in zullen trappen.