Top quality exact replica watches with free shipping worldwide and world class customer service.

Ticket to Ride is een spel waarbij spelers beurt per beurt strijden om spoorwegen te bouwen doorheen een land.

Het spel heeft simpele regels, maar ook een verrassende diepgang en een mooie mix van geluk en strategie.

Het spel omvat prachtige illustraties en componenten, 225 treinwagons, 144 geïllustreerde kaarten en houten score-meters.

In elke beurt heb je de keuze om treinen op de kaart te plaatsen, een nieuwe routekaart te verwerven of om treinkaarten te trekken.

Wanneer een speler routes kan voltooien, zal hij hiervoor punten punten ontvangen en hoe langer de routes, hoe meer punten ze opleveren.

Extra punten worden verkregen bepaalde bestemmingen te koppelen (meestal twee verafgelegen steden) en natuurlijk door de speler die de langste ononderbroken spoorlijn kan bouwen.

Bestemmingcoupons (tickets) zijn super-belangrijk in het spel. Om te winnen, moet je zeker enkele tickets kunnen scoren. De grote kaarten zijn zeer waardevol (waarde van meer dan 30 punten).

Wachten om een langere route te voltooien is op de lange termijn misschien goed, maar je geeft je tegenstander wel daardoor een kans om waardevolle en korter verbindingsroutes in te nemen.

De uitdaging ligt in het weten welke routes te kopen, welke routes je moet afsnijden, en weten welke bestemmingskaarten goed zijn en voor welke je moet passen. Het is een heel leuk puzzel en strategie-spel.

Wanneer het spel eindigt, telt men de punten voor iedereen en kent men de winnaar op basis van de hoogste score.

Zonder al te ingewikkeld te zijn, moeten de spelers een verscheidenheid aan strategische en tactische keuzes maken. Daarom is Ticket to Ride is een absolute aanrader en het zal plezant blijven telkens je het speelt.

Ticket to Ride is geschikt voor 2-5 spelers en een gemiddeld duurt een spel ongeveer 45 minuten. Elke beurt gaat vrij snel, dus zijn er geen lange pauzes tussen de rondes waardoor de spelers geboeid blijven.

Miljoenen spelers over de hele wereld hebben al kennis gemaakt met Ticket to Ride sinds zijn debuut in 2004. Het spel kan nog steeds worden beschouwd als een jong spel, maar ook kan het nu al beschouwd worden tot een klassieker.

Ticket to Ride is een van de meest succesvolle bordspelen. Het won een ton van prijzen (zoals die van "spel van het jaar" in 2004) over de hele wereld en samen met Catan en Carcassonne, is het een van de best verkopende spellen tegenwoordig.

The site is also available in English Language.