Top quality exact replica watches with free shipping worldwide and world class customer service.

Hier zijn een paar tips om uw vaardigheden te verbeteren:

 1. Proberen geen puzzels op te lossen van een medium moeilijkheidsgraad (of gevorderd) voordat je eerst vertrouwt bent in het oplossen van de makkelijke puzzels.

 2. Bekijk eerst een blokken (3x3 secties), dan de rijen, en dan kolommen.

 3. Zoek naar eenvoudige rijen, kolommen of 3x3 secties die 8, 7, 6 of 5 nummers bevatten.

  Zoek de resterende lege cellen.

  Je zal cijfers vinden die maar in één positie geplaatst kunnen worden in een rij, kolom of 3x3 rooster.

 4. Er is geen nood om te raden. Als je een 3x3 blok nog niet geëlimineerd tot nog 1 resterend cijfer, moet je blijven zoeken.

 5. Koop een boek om uw Sudoku vaardigheden te oefenen. Sommige boeken hebben zelfs stap-voor-stap instructies en hier leer je enorm veel van.

 6. Bij het invullen van de puzzel, is het nodig om van blok naar blok te springen.

 7. Als je een fout maakt en je eindigt met twee dezelfde getallen in een rij, kolom of blok, geef dan niet op en begin opnieuw.

 8. Als je vast komt te zitten in een puzzel, neem dan een ​​pauze en probeer later nog eens. Vaak zie je dan opeens wel een mogelijkheid.

 9. Sudoku is een spel met een momentum. Elke keer als je een nieuw nummer plaatst, verandert het rooster en worden nieuwe mogelijkheden onthuld.

 10. Kopieer de puzzel met een stift op een veel groter rooster. Nu, is het makkelijker om potloodstrepen of notities toe te voegen.

 11. In plaats van het schrijven van notities (nummers)in potlood, veronderstel dat elk vierkant een 3x3 raster is van punten. Een punt in de rechter bovenhoek is een 3, een punt in het midden is een 5. Een punt in de linker benedenhoek is een 7.

 12. Controlleer het dubbel voor je een cel invult.